login issue

mirillis

Administrator
Staff member
Yep is what I thought, but I didn't touch the network (just change a parameter on my network card that crashed it) but that, it's already been a week and it worked very well.
In some situations we see a crash when the network adapter is enabled/disabled. But this does not happen often. It is on todo list. But for example if I have 2 network adapters installed and working in the same server i can switch them in real time in General-Settings (i'm switching between Ethernet and Wifi).
 

Fu2chN

New member
In some situations we see a crash when the network adapter is enabled/disabled. But this does not happen often. It is on todo list. But for example if I have 2 network adapters installed and working in the same server i can switch them in real time in General-Settings (i'm switching between Ethernet and Wifi).
Actually I have 10gb network card + Wifi activate but not connected, other Ethernet are disable.

Are you connecting in local network or outside?
This week are outside.
 

mirillis

Administrator
Staff member
Both P2P and cloud (Connect Anywhere) connections fail and you see "connection failed" (from outside)?
 

mirillis

Administrator
Staff member
We have found a critical bug that prevented login to account on PC app when the user has registered more than 40 devices in the admin panel.
Please do check version 1.16.0 that will be available tomorrow.
 

Fu2chN

New member
We have found a critical bug that prevented login to account on PC app when the user has registered more than 40 devices in the admin panel.
Please do check version 1.16.0 that will be available tomorrow.
I'll come back to you after some testing and hardware change.

Always the same problem on my server. (Impossibility of logging into my account)

I changed my box (upgrade), so setting factory. Nothing changes
I reset the network parameters of the server. Nothing changes
I deactivated "Large Send Offload V1 (IPv4)" (Causes the network card Crash "Asus XG-C100C 10G"). Nothing changes

Nothing change for me (V1.16.1)

I don't know what else to do. :/
 

Attachments

  • nocoremotly.jpg
    nocoremotly.jpg
    286.8 KB · Views: 2

mirillis

Administrator
Staff member
Hi Fu2chN,

Does the login work on mobile app (if you have Android of course) and from website to admin panel?
I don't remember if I've already asked, are you using some "strange" symbols in your password?
 

mirillis

Administrator
Staff member
Can you connect to this PC using Connection ID? (you should see the authorization popup where you can allow or reject the connection).
 

Fu2chN

New member
Hi Fu2chN,

Does the login work on mobile app (if you have Android of course) and from website to admin panel?
I don't remember if I've already asked, are you using some "strange" symbols in your password?
Yes it's work on website, and it's work too on mobile app.

Can you connect to this PC using Connection ID? (you should see the authorization popup where you can allow or reject the connection).
Yes actually use this.

So I don't know why he stop working only on app on my server.
 

mirillis

Administrator
Staff member
We have found the problem. We are working on it. I will let you know when it's fixed. It might just start working or and update of the server to v1.17.0 will be needed.
 

mirillis

Administrator
Staff member
The problem was very complicated and hard to repeat. During a master server update (or possibly in some other situation) the automatic re-login process was not completed fully (only partially) because of some network timeout or something similar. This left a device in a "zombie" like state (but only for the user that was re-logging, another user could login on the same device without any problems).
 

Ry Dubbs

New member
Hi mirillis I am getting the error as Fu2chN. I am new user too. I have 4 special $%#* in my password just for an FYI. My Remotly client is 1.16.1.0.
 
Last edited:
Top